wildchild!

Ta Farväl

Idag flyger Madeine hem till Sverige igen... :( Men hon kommer nog tillbaka snart. Så det blir att dra och ta farväl vid flygplatsen vid 5 tiden. 

 

At Hugo's Lounge

En av de bättre ställena att äta på i Paceville. Beställde in sushi och en soppa igår som var amazing!

Förkyld

Kom precis hem från jobbet och känner mig inte helt okej idag. Ska lägga mig och vila lite och hoppas på att bli bättre under dagen. 

 

Galen helg

Då var denna röjjiga helf över. Fick passa på nu då jag inte vet om jag kommer jobba helger osv snart. Var iallafall en grym julfest i torsdags! Sjukt mycket mat och dricka, riktigt nice lokal (lokaler). Det hade dem styrt upp bra och jag vet inte ens om jag vill veta vad kalaset gick på:p 

Det blev även utgång i fredags och gårdagen spenderade jag hemma hos L hela dagen. Var ute en sväng och åt frukost sedan låg vi bara och slöa i sängen framför film hela dagen. 

På kvällen drog jag däremot hem till mina finska vänner för att dra ut med dom, hängde ett bra tag på Bacco innan jag gick och letade upp C på Shadow. 

 

Underbar vecka här borta

God kväll, tredje dagen på utbildningen inför nya jobbet och idag har vi lärt oss "allt" om sportsbook. Ser faktiskt fram emot att börja jobba. Har träffat en massa härliga människor på jobbet med och imorgon är det julfest i Valletta. Så det blir att plocka fram kläder jag tänkt ha på mig imorgon kväll redan nu då jag inte kommer att åka hem inna festen, utan istället följa med Jesicca till hennes lägenhet som ligger nära. 

Kommer börja ta mer bilder nu igen, har fixat telefooon och simkort!:D

 

Andra dagen

Godmorgon! Har fortfarande inte vant mig vid att gå upp såhär tidigt, men det kommer väl med tiden. Snart dags för min andra dag av utbildningen, ska bli spännande att se vad den har att erbjuda.  Försökte för övrigt kolla på film med min vän igår igen och lyckades somna som en gris 20-30 min in i filmen.. Det tar på krafterna att vara jag just nu, mycket nytt och många tankar, dock lyckliga tankar så de får gärna fortsätta ta på mina krafter 

Första dagen

Första dagen på nya jobbet! Det var mycket att ta in men det känns sjukt bra. Nu hoppas jag bara på att alla mina papper som jag måste lämna in kan skynda på sig lite. Need them!

Dags att städa lite tror jag... :O

Ny vecka, nytt liv

Godmorgon på er! Däcka som en gris igår runt 21.20 tiden framför filmen. Sedan dess har jag sovit till och från tills klockan ringde för en stund sedan. Första dagen idag på nya jobbet. Det ska bli lite spännande. Och efter det ska jag och P fixa nytt simkort till min nya lur så att man kan nå mig här borta igen. :)

 

Trav, mat och svensk glögg

Var sjukligt trött igår efter att jag landat och kommit hem igen, men jag lyckades ändå ta mig ur soffan och dra hem till L med glögg och godis. Hade sagt att jag skulle köpa med mig något svenskt ^^.  Blev väckt imorse av att P och Madde ringde. Hade lovat att gå på trav så det vara bara att hoppa upp ur sängen, ta gårdagens smink och kläder och pallra mig ut... Så det är väl typ det jag har gjort idag, varit på trav, ätit mat och druckit vatten ^^

Nu ska det uppdateras!

Har lovat att vara bättre med att uppdatera så från och med nu ska jag uppdatera dagligen. Denna vecka har gått sjukt fort, var på besök i Sverige från i tisdags natt tills idag. Var så sjukt kul att överaska och träffa alla. Man inser verkligen hur mycket man saknar alla när man äntligen ses igen. Men förhoppningsvis kan jag besöka Sverige snart igen inom en snar framtid.

 

Hemma!

Back in Sweden! För ett par dagar. Tyckte att det passade bra att åka hem och hälsa på nu när jag har en vecka ledigt.!

 

Happy happy

Jag har så sjukt mycket att vara glad över här borta nu. Bland annat fick jag precis nytt jobb :D

I have so much to be happy about here in Malta atm, for instance i got a new job yesterday :D

Busy days

Dags för uppdatering kanske. Har haft så sjukt mycket att göra på sista tiden, jobbat på mina två jobb hela helgen, party på det, lite hästrace och igår blev det äntligen lite lugnare med sushi och bio. Idag är min enda lediga dag denna vecka så jag ska bara chilla och ta det lugnt :)

 

Time for some update. I've been so busy the last days, been working the whole weekend at my two jobs, some party, i've been to the horse race, and yesterday i was out for some sushi and cinema. Today is my only day off for this week so i'm just gonna relax and take it chill today :)