wildchild!

Äntligen!

BOOM!
Så var internet äntligen fixat i lägenheten. Förtom några småsaker som detta så har jag trivts riktigt bra i min nya lägenhet, nära till jobb, den är öppen och fräsch och balkongen är awesome, längtar tills det blir lite varmare då balkongen har riktigt nice solläge :D
Nu ska jag strax åka och plocka upp sambo nummer tre för att introducera henne till sitt nya hem. <3

 

Delayed

Hello Beautifuls!
Det har blivit riktigt daligt med min uppdatering pa senaste. Det beror framforallt pa att jag nyligen flyttade till en annan lagenhet dar vi just nu har problem med internet. Vi ska forsoka fixa det sa fort som mojligt, men som sagt, det ar Malta vi bor i satt..

Annars har jag haft det bra pa senaste. Haft tre av mina alsklingar pa besok over Nyar. Kander riktigt trakigt nar dem akte hem igen, langtar tills jag far besok igen. 

Idag har jag en hel del planer da jag ar ledig. Maste forst och framst fixa sick note. Har varit forkyld ett par dagar nu och fick precis reda pa att alla maste ha det for att visa pa jobbet nu da manga varit sjuka pa senaste.. Jaja det ar bara att fixa, skulle aven behova fraga en doktor om lite grejer med da jag haft valdigt ont i magen da och da pa senaste.
Efter det blir det kaninmiddag tror jag. Min maltesiska van ska laga mat sa han. 

.. Men nu tankte jag fortsatta sega ett tag i Luis sang som jag kan tjocka ut mig i nu nar han ar pa jobbet, och glo pa Bad Girls Club. Far passa pa nu nar jag har internet. ^^
Dessutom ar jag inte helt 100 an sa det ar skont att ligga och sega sig lite.

 

Kommer sa fort jag har wifi hemma att fixa iordning bloggen och borja uppdatera igen. Jag saknar att blogga

 

 

 

Upp