wildchild!

Bless me

Godmorgon på er! Mår mycket bättre idag men har fått sån där jobbig rethosta! jaja, bättre än att ligga däckad i feber iallafall :). Nu väntar vi på Elise som ska komma hit och äta chilaquiles. Jag måste säga att det är en välsignelse att bo bland mexicanare ;)

 

Redemption

Ligger död i soffan och funderade på vad jag skulle glo på... har kikat på sista avsnittet av Mistresses... Ett avsnitt av My big fat revenge, och nu det första avsnittet av The Valleys säsong 3. Hade helt glömt bort den serien... glodde jämt på den förr om nätterna hemma i Sverige. Sjukt underhållande, jag kan inte nämna det tillräckligt många gånger, men jag ÄLSKAR skit-tv! 

Ser snuskigt mycket fram emot nästa säsong av The Bad Girls Club "redemption". Det kommer att vara gamla deltagare (typ dom värsta), från nästan alla tidigare säsonger, bland annat min personliga favorit, Natalie Nunn. 

 

 

 

Fortf sjuk.

Hann med en asrolig båttur till Comino igår. Lite mousserande på det men sedan blev jag sämre. Somnade i hängmattan på balkongen och är fortf sjuk idag.. hoppas på att må bra imorgon för jag har planer kommande vecka.

Djur

Något jag inte skrivit om tidigare i denna blogg är att jag verkligen älskar jag djur. Jag är sjukt mycket emot allt som skadar djur. Jag vägrade till exempel senast i julas att äta julskinka då det läckt ut hur vidrigt de behandlar grisar. Fick hela släkten att köpa ekologisk julskinka, dyrare men så värt det. Jag ogillar allt som har med djurtester att göra och undviker att köpa eller förbruka produkter som blivit framställda genom att djur far illa.  Kommer att skriva mer om detta i senare inlägg.

 

Sjukling

Var hemma igår med Fabiola och bara tog det lugnt. Känner mig lite sjuk... men nu blir det strax ut på äventyr! Hoppas jag klarar av dagen

Photo Fail

Sov i Msdia hos Madde inatt och försökte ta en godmorgon bild på balkongen imorse. Alla bilder blev typ mer eller mindre såhär då det blåste och jag blev bländad hela tiden.

 

 

Cassadaga

Filmkväll med Madde igår här i Msida. Blev chips, godis, vin och skräckfilm. Filmen vi såg heter Cassadaga och var rätt vidrig. Dock var det svårt att hänga med hela tiden då det var något konstigt med ljudet.

 

(hitta inte många bilder med bra kvalitet)

veckans Paradise Hotel

Har nu kollat igenom veckans avsnitt av PH. Perfekt när man har lata sega dagar här borta och vill ta en paus ifrån jobbsökandet. Var ju en hel del bråk i veckans avsnitt.. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Man vet ju lixom inte vad som är sant och inte sant. Trist att sånt alltid ska komma upp på fyllan bara och att folk ska behöva bli ledsna.

Parcermonin tycker jag egentligen inget alls om. Min favorit fick stanna så jag är nöjd ^^

38 grader!

Sitter och kollar på snygga kappor på nätet men inser att jag absolut inte är i behov av någon just nu. Ska visst bli 38 grader här nästa vecka... jag kommer smälta!! 

 

Haha en bild på mig från i julas. Hade nyligen kapat av allt mitt hår.

 

Tummen upp!

För Mc Donalds cafes german cheescake. Bernie introducerade den för mig här på Malta i våras. Love it :)