wildchild!

Galen helg

Då var denna röjjiga helf över. Fick passa på nu då jag inte vet om jag kommer jobba helger osv snart. Var iallafall en grym julfest i torsdags! Sjukt mycket mat och dricka, riktigt nice lokal (lokaler). Det hade dem styrt upp bra och jag vet inte ens om jag vill veta vad kalaset gick på:p 

Det blev även utgång i fredags och gårdagen spenderade jag hemma hos L hela dagen. Var ute en sväng och åt frukost sedan låg vi bara och slöa i sängen framför film hela dagen. 

På kvällen drog jag däremot hem till mina finska vänner för att dra ut med dom, hängde ett bra tag på Bacco innan jag gick och letade upp C på Shadow. 

 

Underbar vecka här borta

God kväll, tredje dagen på utbildningen inför nya jobbet och idag har vi lärt oss "allt" om sportsbook. Ser faktiskt fram emot att börja jobba. Har träffat en massa härliga människor på jobbet med och imorgon är det julfest i Valletta. Så det blir att plocka fram kläder jag tänkt ha på mig imorgon kväll redan nu då jag inte kommer att åka hem inna festen, utan istället följa med Jesicca till hennes lägenhet som ligger nära. 

Kommer börja ta mer bilder nu igen, har fixat telefooon och simkort!:D

 

Andra dagen

Godmorgon! Har fortfarande inte vant mig vid att gå upp såhär tidigt, men det kommer väl med tiden. Snart dags för min andra dag av utbildningen, ska bli spännande att se vad den har att erbjuda.  Försökte för övrigt kolla på film med min vän igår igen och lyckades somna som en gris 20-30 min in i filmen.. Det tar på krafterna att vara jag just nu, mycket nytt och många tankar, dock lyckliga tankar så de får gärna fortsätta ta på mina krafter 

Första dagen

Första dagen på nya jobbet! Det var mycket att ta in men det känns sjukt bra. Nu hoppas jag bara på att alla mina papper som jag måste lämna in kan skynda på sig lite. Need them!

Dags att städa lite tror jag... :O

Ny vecka, nytt liv

Godmorgon på er! Däcka som en gris igår runt 21.20 tiden framför filmen. Sedan dess har jag sovit till och från tills klockan ringde för en stund sedan. Första dagen idag på nya jobbet. Det ska bli lite spännande. Och efter det ska jag och P fixa nytt simkort till min nya lur så att man kan nå mig här borta igen. :)