wildchild!

Mysdag

Har umgåtts med min vän Jenny idag. Bara druckit kaffe ätit cheescake gått på prommis och snackat skit. En mysdag helt enkelt. Nu blir det snart att laga något till middag och glo på Idol. 

De nya killarna

Nu får jag sluta sova bort hela dagarna! 

Kom nyss hem från min kusin Rikard där jag igår kollade Idol, Paradise hotel och sedan film. Asså stackars de gamla killarna i PH, inte för att alla dom nya var snyggare, för det vet jag inte om jag tycker, det är väldigt blandat. Men för att alla tjejerna blev så sjukt glada och taggade att det äntligen kom "snygga killar". Kan inte vara så kul för de första killarna att se nu på tvn.

Däremot vet man ju att de klipper till avsnitten ganska duktigt så att all "skit" ska komma med :p. 

Men men, jag ser fram emot kvällens avsnitt för att få veta vilka som kommer behöva lämna.!.Taggad! .. ja, jag är ett stort fan av "skit-tv".

 

Paradise

Blev en riktig tv-kväll igår med nachotallrik och fikabröd.

Så vilka av er kollade på första avsnittet av Paradise hotel igår och vad tyckte ni i så fall om deltagarna hittills? 

 

Rekomenderar

Räksalladen på Harry B James. 

Efter första gången jag beställde in den så äter jag nu nästan jämt den när jag är där. Man får en riktigt stor portion, mycket räkor (bra räkor, icke burk), och istället för rhode island dressing så får man guacamoule. 

Tror faktiskt aldrig att jag orkat äta upp hela portionen (och jag äter mycket).

 

Måndag

Godmorgon!

Har sovit lite konstigt inatt och haft många skumma drömmar. Men tror det beror på att jag har lite väl mycket i mitt huvud just nu. Vad ska alla ni hitta på idag då? Lediga fortfarande?

Nä, nu är det nog dags för nattugglan (jag) att hoppa i säng.. Kan gå runt en hel dag och hålla på att dö utav trötthet, men så fort kvällen kryper sig på så blir jag skitpigg igen. Jaja, jag är ju ledig så egentligen spelar det ingen roll.

Ska ha tv-kväll med min kusin imorgon. Äta pannkakstårta framför PH och Idol som börjar imorgon :)