wildchild!

Ja må jag leva!

Mycket har hänt på sista tiden och mer kommer att hända. Jag har tur som har så många fina människor runt omkring mig och tar sig tid för mig. Men nu jar jag bestämt mig för att lämna min trygghetsbubbla.. den gör mig uttråkad. För mig handlar livet om att ta för sig och våga chansa. Min största räddsla är att jag en dag ska sitta och se tillbaka på mitt liv och inse att jag hade kunnat gjort så mycket mer om jag bara lämnat "tryggheten". 

Däremot kan jag inte säga att jag aldrig gör något. Jag reser nog ensam fler än dem flesta (btw det bästa jag har gjort). Har detta år varit i fyra länder än så länge och jag kommer snart återvända till en utav dem.

Happy B-day till mig! =)

 

Höst Outfit

Bara älskar denna outfit, hur snygg som helst! Speciellt jeansen är TDF! Skorna som modellen har på sig var tyvärr slutsålda, men jag hittade ett par andra liknande skor som dessutom var billigare.

Kappan hittar du HÄR, toppen HÄR, Jeansen HÄR och skorna HÄR

Matlust

Efter att inte haft någon matlust den senaste veckan så känns det skönt att kunna äta normalt idag igen. Förstår ni, jag? ingen matlust? Jag har lixom glömt bort att äta.. Men idag har jag hängt hemma hos gammelfaster och blivit bjuden på en massa gott. Har dessutom precis varit ute och "lekt" i en asrolig lekpark vi hittade här i närhete. Mog1, jag vet ^^

 

Ge det ett försök

Jag hade ett samtal igår som gjorde att jag antagligen kommer får göra några ändringar i min kalender. Jag har inte bestämt mig till 100 än, så vill inte skriva ut än vad det gäller. Men det lutar åt att jag kommer sätta mina planer i verket, torts att de inte riktigt fungerat som jag hade hoppats. Men det är värt ett försök. Och jag skulle verkligen behöva det här nu.

 

 

Dit igen

Hade filmkväll hos min kusin igår. Känns som att jag flyttat dit nästan, hänger jämt där nu för tiden. Men det beror nog på att han är jäkla rolig att hänga med, vi delar samma intresse för "skit-tv" och jag är en extremt sällskapsjuk person.

Så nu ska jag strax över dit igen^^ Men min lillasyster i släptåg.

 

(Full och fullare på Harry B :P)

 

Helgen

En mycket händelserik helg. Både bra och trist. 

Hade en riktigt rolig kväll med Linda och Laci i fredag på Harrys och igår hängde jag på Copperfields och sedan Garbo, en riktigt kul kväll och jag spenderade 0 kr ^^

Nu blir det pizza och filmkväll 

En bra torsdag!

Hade en grym dag och kväll igår. Hemmagjord pizza, rosé, grönan, electric banana band och sedan uteserveringen på Friday's. Har mått oförskämt bra idag och kom nyss hem från en långprommis med Elin och hennes bebis. Får se hur kvällens planer blir. har inte riktigt bestämt mig för vad jag vill hitta på än.

Blev precis ett fan

Jag som aldrig annars följer Idol fick efter kvällens program en anledning till att börja med det denna höst. Nu kommer mina kära väninnor bli glada då Idol/vin fredagar har varit deras favorithobby de senaste åren ^^